Feedback_top ::
Ladataan soitinta... (Tarvitsee JavaScript tuen toimiakseen)
<embed src="http://www.oubs.fi/player.swf" wmode="transparent" width="520" height="320" flashvars="file=http://oubs.fi/download/10950/ruokalakayttaytymisesta_oubs2010.flv&image=http://www.oubs.fi/download/10950/ruokalakayttaytymisesta_oubs2010.jpg&allowfullscreen=true"></embed>
Embeddaus koodi

Ruokalakäyttäytymisestä

Kesto: 00:04:41 Julkastu: 11.03.2010 (melkein 6 vuotta sitten) Toimitus: 2009-2010
Koulunruokalassa törmää monenlaiseen vipeltäjään ja kullakin on omat tapansa.
Tekijät: Heikki Lindroos, Niilo Remes

Kommentit

7.06.2010 16:47:03 - yli 5 vuotta sitten
Voi tulla huomauttamaan jos joskus näkee toimittajan syövän parasta paikkaa. Mikä kiire salaattipöydälle jos kassa silti vetään yhtä hitaasti? Kyse on periaatteesta. Kiinnassa sentään syödään kanat varpaineen, sisäelimet, koirat ja muut kotieläimet mitä suomessa vaan lihotetaan seuraeläiminä. Hiilidioksiidipäästöt on sitten toinen juttu jota käsitellään jossain toisessa klipissä.
14.04.2010 15:50:14 - melkein 6 vuotta sitten
Luulen, että maailma pelastuu, mikäli menemme kaikki syömään Täffälle niin paljon pastaa kuin vatsaan ja pönttöön mahtuu. Kiva, että toimittajat eivät syöneet yhtään leivänkannikkaa! Se seisominen siinä tiskin vieressä on ihan luontaista ja johtuu Alvarin linjaston suunnittelusta. Se jumittaa jonon peräpäätä, jos jää kuppaamaan siihen salaattilinjastolle. Hienoa, että osaatte tarkastella asioita monelta kantilta. Noh, onhan se maailmanpelastus aina ihan kiva asia siihen asti, kunnes tajuaa, monta prosenttia Alvarin leivänkannikat ovat esim. Kiinassa päivittäin syntyvistä hiilidioksidipäästöistä.

Kirjoita kommentti


Satunnaiset

Teekkariwappu_oubs2007 Bfkooste_oubs2010 Junologolla_oubs2010 Kaikki_oubs2010 Tunnari_oubs2010

Keskustelualue

Käy keskustelua ohjelmista tai muista aiheista. Ole luova ja anna palaa: ehdota, kysy, kontribuoi!

Take me there!

Mikä OUBS?

Otaniemi Underground Broadcasting System aloitti Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunnan kaapelikanavana 1983. Aalto-yiliopiston myötä OUBS siirtyi Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) kaapelikanavaksi.

Toimintansa aikana OUBS näkyi Otaniemen teekkarikylän kaapeliverkossa sekä maailmanlaajuisesti netissä. OUBS pyöri seitsemän hengen voimin Jämeräntaival 1 A:n kellarikerroksessa, jossa sijaitsi studio sekä editoimistilat oubsilaisten solukämppien yhteydessä.

AYY lakkautti OUBSin 31.5.2011 ja perusti tilalle Ylioppilasmedia Aatteen. Aate ehti toimia vain reilun vuoden ennen kuin sekin lakkautettiin. Nykyisin OUBS ry jatkaa siitä mihin OUBS aikoinaan jäi.

Nopeat

AYY-logo Flash-logo Piuhoilla-logo Stats-icon Facebook-logo Gallery-logo AOT-logo Youtube-logo Kokkaa ite!-logo RSS-logo Cable-logo

Facebook